Az állást hirdető intézmény

Intézmény neve Piarista Rend Magyar Tartománya
Intézmény címe Pest megye - Budapest 05. ker. , Piarista köz 1.
E-mail cím allashirdetes@piarista.hu

Az álláshirdetés

Jogviszony időtartama határozatlan idő
Foglalkoztatás jellege teljes munkaidő
Munkavégzés helye Pest megye - Göd , Jávorka Sándor u. 18.
Feladat típusa Vezetés, üzemeltetés - egyéb
Illetmények juttatások megegyezés szerint
Elvárt képzettség Főiskola (BSC)
Leírás INTÉZMÉNYI KOMMUNIKÁCIÓS MUNKATÁRS
pályázati kiírás

A piaristák a gödi intézményrendszert – amelynek jelenlegi egységei a Piarista Szakközépiskola, Szakgimnázium és Kollégium,a Gödi Piarista Kft. és a Piarista Szakképző Központ -, Göd 2.0 néven modellintézményként, a Dunakanyar regionális bokormodelljében, a párhuzamosan induló Kilátó Piarista Pályaorientációs Munkaerőpiaci és Módszertani Fejlesztő Központtal integráltan alkotják újra.
A szakközépiskolai modell központi eleme az előkészítő (orientációs) év, amely az egyéni tanulási utak pedagógiáján, az egyéni és csoportos kísérésen, a személyes pályaorientáción és az életpálya-tanácsadáson át készül megújítani nem csupán a gödi, hanem az országos szakképzést is.
A Kilátó Központ (a vonatkozó 1290/2016. (VI. 13.) Kormányhatározatban szereplő nevén váci Munkaerő-piaci Elhelyezkedést Segítő Speciális Fejlesztő Központ) állami kezdeményezésre, a piarista rend felelősségvállalásával létrejövő, önálló, szolgáltatásait tekintve egyedülálló intézmény – egy többfunkciós fejlesztést biztosító, pályaorientációs központként és munkaképesség-vizsgáló állomásként, illetve tudományos kutató- és módszertanfejlesztő műhelyként egyaránt működő, mentorszolgáltatást nyújtó és mentorképző központ.

INTÉZMÉNYI KOMMUNIKÁCIÓS REFERENS MUNKAKÖR

I. Tevékenységek

1. Az országosan egyedülálló fejlesztések (Göd 2.0 és Kilátó Központ) kommunikációs tervének elkészítése. Az új szakmai fejlesztési tartalmak bemutatásának megtervezése kreatív kommunikációs megoldások alkalmazásával. Pontos célcsoport meghatározás, az érintett célcsoportokhoz való célzott információ eljuttatása (tartalom meghatározás, tartalmak kidolgozása).
2. A vállalati kapcsolattartás modelljének a kialakítása, CRM rendszer létrehozása, üzemeltetése. A térség vállalatinak, jelentős munkaadóinak felkeresése, személyes kapcsolattartás.

3. Média megjelenések generálása: témajavaslatok megfogalmazása és kiküldése a helyi médiumoknak a helyi és a tartományi kommunikációs vezetővel egyeztetve, interjúk szervezése, közlemények és cikkek írása központi egyeztetést követően, eljuttatása a célmédiumokhoz a helyi sajtó tekintetében. Projektekhez köthető médiapartneri kapcsolatok kiépítése és kezelése helyi szinten.

4. Kiemelt intézményi eseményeken való közreműködés: PR (sajtó mozgósítása, közlemények írása, interjúk szervezése, cikk írása előzetesen és/vagy utólag, közzététele és kiküldése a médiának), szövegírás (pl. meghívók), online albumok létrehozása, grafikai tervezési és kivitelezési munkák koordinálása (plakátok, szórólapok, meghívók, -ek, kiadványok stb.).

Intézményi kiemelt események: lelkiségi, kulturális és tudományos vonatkozású kisebb helyi rendezvények, kirándulások, találkozók, Nyílt Nap, Patrocínium, ballagások, öregdiák-találkozók stb.

5. Pályázati kommunikáció: elsősorban kötelező tájékoztatási feladatok a nem Tartományfőnökséghez köthető, kizárólag helyi szintű pályázatok esetében: helyi nyitó-és záró rendezvény sajtókommunikációja –
meghívó megszövegezése és kiküldése a média képviselőinek, közlemény megírása és eljuttatása a célmédiumokhoz, interjúk szervezése, sajtó koordinációja a rendezvényeken. Az ezzel kapcsolatos tájékoztatási feladatok ellátása (információk és dokumentáció megosztása) a tartományi kommunikációs vezető irányába.6. Az intézményi belső kommunikációs folyamatok, gyakorlatok segítése/fejlesztése a vezetők bevonásával.
7. Intézményi honlap és Facebook oldal rendszeres tartalmi és képi szerkesztése (pl. hírek, események, képek, filmek, elmélkedések, felhívások stb. közzététele.
8. Piaristák MA tartományi újság – évi 3 lapszám: intézményi cikkek írása/begyűjtése a megfelelő személyektől, a megadott paraméterű képek biztosítása az intézményi oldalakhoz és mindezek eljuttatása határidőre a tartományi kommunikációs vezető részére.
9. Fotózás, képek szerkesztése, gondozása, online albumok létrehozása. Érintett témakörök: intézményi kiemelt események, helyi pályázatokhoz szükséges és kapcsolódó fotódokumentáció elkészítése és online albumba való feltöltése majd megosztása a Tartományfőnökséggel.

10. Rendszeres helyi médiafigyelés, havi összesítő készítése és elküldése minden hónap első hetében a Tartományfőnökségnek.


II. Elvárások:

- kommunikáció/marketing/PR/magyar szakos MA vagy azonos értékű diploma;
- kommunikációs területen szerzett minimum 3-4 év szakmai tapasztalat;

III. A munkakör betöltéséhez szükséges ismeretek, kompetenciák:
- intézményi kommunikációs területen szerzett releváns szakmai ismeretek;
- kiváló kapcsolatteremtési, kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt;
- önállóság, proaktivitás;
- jó szervezési és koordinációs készség;
- jó problémamegoldó készség;
- kiváló együttműködési készség, csapatjátékos attitűd;
- adminisztrációs felületek szakszerű használata, IKT kompetenciák.


IV. Munkavégzés helyei: Piarista Szakképző Központ (Göd), Kilátó Piarista Pályaorientációs és Munkaerőpiaci Fejlesztő és Módszertani Központ (Vác).

V. Foglalkoztatási jogviszony: teljes munkaidős

VI. Jelentkezés módja:

A benyújtandó pályázatnak tartalmaznia szükséges a következőket:
• fényképes, magyar nyelvű önéletrajz;
• motivációs levél;
• az eddigi jelentősebb munkánkat tartalmazó portfolió, szakmai referenciák;
• bruttó fizetési igény;
• a végzettségeket igazoló dokumentumok másolata.
A pályázatot a szükséges mellékletekkel, kizárólagosan elektronikus úton az alábbi e-mail címre kérjük megküldeni: allashirdetes@piarista.hu, a tárgy mezőben „Intézményi kommunikációs referens” megjelöléssel.

A pályázatok beérkezésének határideje:
2019. május 3.


Piarista Szakképző Központ
Kilátó Piarista Pályaorientációs és Munkaerőpiaci Fejlesztő és Módszertani Központ
Betölthetőség időpontja 2019.05.06.
Jelentkezési határidő 2019.05.03.
Hirdetés letöltése PDF-ben

Jelentkezés