Az állást hirdető intézmény

Intézmény neve Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar
Intézmény címe Pest megye - Budapest , Mikszáth tér 1.
Honlap btk.ppke.hu
E-mail cím dekani.hivatal@btk.ppke.hu

Az álláshirdetés

Jogviszony időtartama határozott idő
Foglalkoztatás jellege teljes munkaidő
Munkavégzés helye Pest megye - Budapest , Mikszáth Kálmán tér 1.
Feladat típusa Adminisztráció - kommunikációs, sajtókapcsolati munkatárs
Illetmények juttatások Cafeteria, fél év után magánnyugdíjpénztári, magán-egészségbiztosítási hozzájárulás
Elvárt képzettség Főiskola (BSc, BA)
Leírás Az online PR szerkesztő nálunk azt jelenti: tartalomelőállítás az oktatás és a tudomány céljainak támogatására. Ha nálunk dolgozol, részt fogsz venni online és audiovizuális tartalmak előállításában, támogatni fogod a rendezvényszervezést, a konferenciák lebonyolítását és dokumentálását. Együtt fogsz működni a PR- és rendezvényszervező csapattal illetve a stúdiómunkatársakkal. Előremutató, kreatív ötleteiddel segíted a PR és kommunikációs tervezést.

Feladatok:
forgatás, vágás, szerkesztés; kari eseményekről, rendezvényekről felvételek, fotók készítése, dokumentálása, rendszerezése, archiválása; részvétel a közösségi oldalakon tartalom-előállításában (Facebook, Instagram, Linkedln), tartalmak menedzselésében; közreműködés az online oktatás megvalósításában.

Feltételek:
szakirányú végzettség, magas felhasználói szintű számítógép-ismeret (Microsoft Office programok, Adobe Photoshop, Premiere Pro, Google Forms, egyéb szerkesztői programok ismerete, alkalmazása).

Előnyt jelent:
munkatapasztalat PR, kommunikáció területen, kommunikációs illetve PR munkára képesítő diploma, felsőoktatási intézményben szerzett korábbi munkatapasztalat, korábbi munkák, portfólió bemutatása.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
a pályázó személyi adatait is tartalmazó, részletes szakmai önéletrajz, motivációs levél, az önéletrajzban szereplő információk igazolására szolgáló dokumentumok (bizonyítványok, oklevelek stb.) másolatai, bérigény megjelölés.

A pályázat benyújtásának módja:
e-mailben: dekani.hivatal@btk.ppke.hu. A tárgyban kérjük feltüntetni: Online PR szerkesztő

A pályázat elbírálásának módja:
a pályázati feltételeknek megfelelő pályázók közül az előértékelés alapján kiválasztottak személyes meghallgatására kerül sor.
Betölthetőség időpontja 2021.11.22.
Jelentkezési határidő 2021.12.31.

Jelentkezés