Az állást hirdető intézmény

Intézmény neve Baptista Tevékeny Szeretet Misszió
Intézmény címe Hajdú-Bihar megye - Debrecen , Simonyi út 14
Honlap btesz.hu/karrier/
E-mail cím karrier@btesz.hu

Az álláshirdetés

Jogviszony időtartama határozatlan idő
Foglalkoztatás jellege teljes munkaidő
Munkavégzés helye Pest megye - Vecsés , Temető utca 14
Feladat típusa Szociális, egészségügy - pszichológus
Szociális, egészségügy - szociális gondozó és ápoló
Szociális, egészségügy - mentálhigiénés szakember
Szociális, egészségügy - szociális munkás
Illetmények juttatások alapbér br.260.000+ szociális ágazati pótlék
Elvárt képzettség Egyetem (MSC), Főiskola (BSC), Szakmai középfok (OKJ), Egyetem (MSc, MA), Főiskola (BSc, BA)
Leírás Szervezetünk több mint 10 éve szociális szolgáltatások nyújtásával foglalkozik, nap mint nap törekszik arra, hogy még több szolgáltatást tudjon bevezetni országos szinten. Egyik ilyen újító mozgalmunk a nappali ellátó intézmények létrehozása, amelyek az év minden napján várják a segítségre szoruló szenvedély-, illetve pszichiátriai betegeket. Vezetőink és kollégáink nemcsak szakmaiságukkal, de segíteni akarásukkal és a változásba vetett hitükkel példaértékű közösséget teremtenek, amely támogató közeget nyújt a sikeres munkavégzéshez. Mi a dinamikus fejlődés titka? Nincs titok. Hiszünk az álmainkban, egymásban és a kompromisszumok nélküli szakmaiságban.

Olyan ember illik a csapatunkba, aki nemcsak csoportfoglalkozásokat tud tartani több fő számára, hanem az egyéni esetkezelést is megoldja. Mindemellett az adminisztráció naprakész vezetése, továbbá a más szociális intézményekkel történő kapcsolattartás sem okoz gondot Neki. Intézményünk kapui egész évben, minden nap nyitva várják a klienseket, de Neked ugyanúgy heti 5 napot kell dolgoznod napi 8 órás munkarendben.

Milyen személyiséget keresünk?
• Hogyha céltudatosnak, innovatívnak, csapatjátékosnak érzed magad, aki határozott fellépésű, képes az önálló munkavégzésre és igénye van a további szakmai fejlődésre, illetve lehetőleg már rendelkezik szakmai tapasztalattal a szenvedély-és/vagy a pszichiátriai betegek ellátásban, akkor pontosan Te vagy a mi emberünk.
• Rendelkezned kell az 1/2000 SzCsM rendeletben meghatározott felsőfokú végzettséggel vagy igazolnod kell, hogy folyamatban van az ilyen jellegű végzettség megszerzése! például: teológus, szociális munkás, szociálpedagógus, szociálpolitikus, szociális menedzser, pszichológus, mentálhigiénikus végzettség
• Olyan embert keresünk, aki megoldáscentrikus gondolkodásmódját felhasználva igyekszik úrrá lenni a váratlan, esetleg problémás helyzeteken.
• Olyan munkatársat, aki asszertivitásának köszönhetően hatékonyan kommunikál munkatársaival és klienseivel egyaránt.
• Olyan jelöltet, aki kreatív, nyitott, igazi újító szellem, aki nem fél kipróbálni újításokat annak érdekében, hogy kliensei akár csak „egyet lépjenek előre”.
• Olyan csapattagot, aki bízik saját magában és a tudásában.
• Olyan dolgozót, aki szeret csapatban dolgozni, de az önálló munkától sem riad vissza.
• Olyan jellemet, akit idegesít, hogyha nem minőségi, precíz munkát ad ki a kezei közül és ezért mindig törekszik a legjobbra, de hogyha hibázik, akkor sem fél újra megpróbálni, már nagyobb odafigyeléssel.


• Egy nagyon jó csapat részese lehetsz. A siker kulcsa a csapat. Ahogy egyik vezetőnk idézni szokta: „Egyikünk sem olyan okos, mint amilyen okosak együtt vagyunk” ????
• Alapértékeink: Alázat, Bizalom, Tisztelet, Empátia, Szakmaiság
• Számítunk az ötleteidre, a kreativitásodra. Rászánjuk az időt, hogy mindent megtanítsunk Neked, amit csak tudunk. A fontos döntésekben számít a véleményed. Egészen biztos, hogy nem fogsz unatkozni, hiszen részt veszel egy klienskör kiépítésében. ???? Mivel egy újonnan felépülő dolognak lehetsz a részese, így számtalan kihívással találkozhatsz, amelyek hozzájárulhatnak szakmai fejlődésedhez. Persze képzések révén mi is biztosítjuk számodra, hogy a fejlődés ajtaja mindig nyitva álljon ellőtted.

Mikor van a munkaidő és hol van az intézmény?
• Az Új Esély Központok az évnek mind a 365 napján nyitva vannak, de munkatársainknak csak heti 5 napot kell dolgozniuk. A napi munkaidő, beosztás szerint alakul. Nyitott pozíciónk jelenleg az alábbi településeken érhetők el: Bicske, Vecsés, Vác, Cegléd, Sajószentpéter, Csorna, Mosonmagyaróvár, Vasvár, Kaposvár, Jászberény, Csongrád

Mit kínálunk?
• A fizetésed a közalkalmazotti bértáblán alapszik, ami alapbérből (bruttó 260 000 Ft) és ágazati pótlékból (ezt a korábbi közalkalmazottként ledolgozott évek száma határozza meg) tevődik össze. +béren kívüli juttatások: munkába járás támogatása, munkavállalói ajánlói program
• Lehetőséget, új szakmai projektek megvalósítására. Szeretjük az ötletteli szakmai munkát!
• Igazán jó csapatban dolgozhatsz és fejlődhetsz a közös célok eléréséért.
• Támogató munkahelyi közösséget és mentorációt. Segítünk és támogatunk a szervezet megismerésében és a csapatba való beilleszkedésben.
• Megbecsülést, folyamatos visszacsatolást biztosítunk a számodra, illetve továbbképzéseken való részvételedet is finanszírozzuk. Fontosnak tartjuk, hogy a szakmai képzések minél szélesebb palettáját kínáljuk Neked.
• Fejlesztő és csapatépítő tréningeket, szupervíziót és esetmegbeszélő csoportot.
• Olyan családias munkakörnyezetben végezheted nap mint nap feladataidat, amelyben igazán komfortosan érezheted magad.


Előnyök A korábbi, hasonló területen szerzett munkatapasztalat.
Betölthetőség időpontja 2022.11.11.
Jelentkezési határidő 2022.12.31.
Hirdetés letöltése PDF-ben

Jelentkezés